Helg å slarv

Nu är det helgen!!
Igår var fet fredagsmys för slarvmaja med familj! Igår va jag verkligen en riktig slarver. När jag kom hem igår upptäckte jag att min förlovningsring va borta, ringde jobbet å hörde om den låg där nere men hon såg den inte. Blev asnervös å börjar tänka att jag kanske missat å ta av den å att den låg i nån av alla påsar jag gett ut i driven. Åker ner för å leta, letar överallt men hittar den inte. Uppgivet står jag där när Linda glider in på kontoret å undrar va som hänt typ, jag berättar å hon pekar å säger "är det den?" å JAA där ligger den, en hylla högre än va vart jag brukar lägga den. Snacka om å stirra sig blind å tack för hjälpen!
Hemma var det lek å bus med vår fantastiska son innan han somna för natten.
Vi åt god mat, sen slog sötsuget till å jag drog ut på d men kunde inte sluta tänka på nått gott så jag gav upp å drog till konsum!
Väl hemma nöjd i soffan igen så ringer telefon, det var från Konsum! Nu hade jag glömt min plånbok där!
Tjena slarvmaja! Å tack snälla ärliga människor som lämnar in den!
.
Lördagsmorgonen har börjat med att jag sov till 8, sen kom grabbarna upp till mig i sängen å busade innan vi åt frukost ihop, great!
Idag ska Fredrik ut på galej så jag ska socialisera mig med några av mina vänner här i stan. Ska bli toppenkul, ses helt plötsligt alldeles för sällan när jobb kommer i mellan. Speciellt Ia som jag träffade var och varannan dag förut, jag har Ia-abstinens:)
Lovas kalas blev tyvärr inställt så vi firar henne med paket till veckan istället!
Här fick ni iaf en jäkla massa babbeltext att inleda er lördag med!
Trevlig helg!


KOMMENTARER


Namn :
Kom ihåg

Kontakt/hemlis : (bara jag som ser)


URL/bloggadress :


Vad har du på hjärtat? :