Siffror

2011-01-31 / 21:00:53

Beräknat förlossningsdatum: 2011-03-17

Du är i vecka:
34

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 33 veckor 4 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 45

Har varit gravid i: 235 av 280 dagar



45 ynka dagar kvar till bf.. wow.. Hoppas tiden går fort för nu längtar jag dit!


(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Måndag morgon

2011-01-31 / 10:43:38
å idag är ingen bra dag. Jag vet inte varför men känns inte så.. vi får hoppas att den utvecklas bra, har ju bara käkat frukost än så länge.. Fick sova länge idag, nästan till kl 10 - skönt..
Det börjar kännas i kroppen att det händer nya saker varje dag och att kickarna blir tydligare och tydligare. Man nästan ser hur den rör på sig och vart den är, det är häftigt. Mindre häftigt är att jag börjar känns mig som en uppsvullen kossa. Sväller över ben och höfter speciellt, hyn blir inte bättre längre, mina revben och lungor har det jobbigt- det gör ont, magen spänner, ryggen gör ont och inte minst så sover man som ett jävla hej kom å hjälp mig...
Trots allt detta så tycker jag om å vara gravid, det är mysigt och härligt. Gnälla lite nu när det börjar bli tungt måste man få göra, men alla vet ju om att det ör jobbigt å va gravid så gnälla för mkt är i överflöd.:)'
Jag längtar som en tok tills min lilla bebis kommer nu...
Listan med grejer som man vill/ska köpa börjar kortas av och jag har bara lite små nödvändiga saker kvar, sen allt onödigt me ;)
Men hur som helst så är jag ju fortfarande i Ankarsrum. Ska åka till stan med mormor sen. Ska också försöka träffa både Ickan, rebecka å vewe en sväng till innan jag åker på onsdag.
Skönt och vara här, men jag längtar hem. Jag längtar efter min älskade karl och min underbara lilla katt.
Fredrik och jag är inte gjorde för å vara borta ifrån varandra, därför kommer vi alltid alltid vara tillsammans <3

(1) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Dåliga bio

2011-01-30 / 17:50:55
Ödsla Varken tid eller pengar på att se svinalängorna, usch vilken dålig film. Trodde man inte.. Men men nu har man sett den iaf och behöver inte tänka på d:) Förövrigt så saknar jag min karl massa massa nu! Längtar efter han min stora kärlek! Men några nätter kvar själv sen är jag hos han igen! Jag är så galet kär!!

(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Ankarsrum

2011-01-30 / 13:15:52
Dåligt uppdaterat nu när jag är på hemmaplan men har lite annat för mig faktiskt än att skriva här:)
I fredags när jag kom hit var vi en sväng hos systeryster och fika innan  vi var på stan och käkade kinamat, gott..
Sen var det en lugn fredag i ankarsrum som gällde för mig.
Lördagen bjöd på mkt. Var först på stan med mamma och handlade lite smått och gott till bebis. Var sedan med Rebecka och Ickan resten av dagen, lunchade på stan och gick en sväng till innan vi senare på kvällen var hos vewe som bjöd på fruktsallad, glass, grädde och chokladsås, mumma!!
Fick finfina presenter av dem allihopa (+therese) till bebis, jag tackar och bockar ödmjukast.
Stannade i stan till halv tolv tror jag ungefär innan vi körde hem till ankarsrum igen. Mycket trevlig kväll och jag mår väldigt väldigt bra när jag är med mina flickor.
Glömmer alltid ta bilder men ska lägga upp lite bilder iaf, men gör det när jag kommer hem och har lite mer tid.
Har varit en sväng hos mormor idag och fikat.
Ska äta lite lunch nu med mamma och pappa innan vi ska till västervik och se på bio, svinalängorna.
Saknar zeke gör jag, karln me lite grann:)

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

åå tidiga morgon

2011-01-28 / 05:49:07
usch nu är klockan tidigt. Bussen går först om va 1, 5 timmar men gick upp med Fredrik. Gjorde en uppdatering på telefon igår som gör att den krånglar så nu har jag inget internet i den lagom till bussresan, kul! Även ringsignaler osv försvann så ska försöka fixa nått av det nu iaf.
zeke och jag har iaf ätit varsin skål med fil så nu är vi redo att möta dagen:)

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Barnmorskan

2011-01-27 / 19:47:22
Dagen har inte bjudit på mkt. Jag låg kvar i sängen ända till halv tolv i morse å läste, sov dåligt inatt med så d va skönt.. Upp och ut och tog en promenad i det fina vädret innan bm tiden halv två. Allting ser fortfarande bra ut och bebis följer sin kurva korrekt. Nästa gång vi ska dit händer det lite mer, då ska det göras en grundligare undersökning då vi börjar närma oss. Sen ska vi också se hur mkt jag har gått upp i vikt fram till nu, usch ja mej, inget man vill veta....
Hade sista gången på föräldrakursen idag med, pratade smärtlindring bl a.. svårt å veta vad man vill ha, men d märker man nog. Nu har jag amningskurs och besök på bb kvar. Sen ska vi även till socialen å skriva på faderskapsintyg här nästa vecka. sen ska nog d mesta va klirrat.
Imorrn bitti går tåget/bussen hem till småland. Ska bli skönt att komma hem men jag kommer sakna min man, alltid när jag är borta ifrån han:( men trevligt å träffa familjen och vännerna några dagar. .
Nu ska jag ta vara på kvällen med min kärlek som tänt en brasa så vi kan mysa mkt ikväll, sen ska jag nog äta en bil äppelpaj snart me så han slipper äta upp allting själv när jag är borta sen:)
mors.

(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

mera gott:)

2011-01-26 / 20:22:58
Efter fika på stan i förmiddags har jag bara fixat hemma idag med lite tvätt å disk osv. Även en gardin i barnrummet kom upp, en provisorisk, men det sitter en där nu iaf.
Jag saknar lite saker där inne, bl a en matta, sen är det väl bara börja bunkra upp babysaker. Blöjor, oljor, salvor osv.. Men det tar vi sen...

Meeeen så här framåt kvällskvisten så kommer suget (vi skyller på graviditeten:)) så jag satte igång å baka igen. Idag en underbart god äppelpaj, jag rekommenderar den, super god.. Så nu har vi återigen svullat lite:)
http://www.recepten.se/recept/aeppelpaj_knaeck.html
Imorrn ska jag sova så länge jag kan sen blir det rutinbesök hos bm och återigen ett besök på föräldrakursen.. Packning och sen far jag hemåt på fredag, gott:)

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

hemska natt

2011-01-26 / 09:52:44
Usch vilken dålig natt jag har haft. Sovit så himla dåligt och legat vaken långa stunder. det är inte bekvämt att ligga på något sätt och bebis trycker på fel ställen hela tiden, usch =/
Tror även att min dåliga nattsömn även påverkat kärleken min inatt, men men, klart det känns när flodhästen bredvid ligger å snurrar på sig...
Nä bara ladda om för denna dag.. Ska vakna i soffan ett tag sen blir det ner på stan å ta en fika med en annan gravid kvinna, ia:) Hon är ännu mer gravid än mig, tror bara hon har ca 10 dagar kvar, spännande....
Sen ska jag inte göra så mkt mer idag, lite plock och pill hemma som vanligt...
För övrigt så har katten damp å bara springer runt som en galning....

(1) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Cheesecake

2011-01-25 / 21:17:33
Mums, cheesecaken var supergod..

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Shopping

2011-01-25 / 20:24:26
Dagen har jag spenderat i Örebro med min kära vän Sofia! Härligt med lite shopping och trevligt sällskap. Men herregud vad trött man blir i kroppen. Jag orkade inte direkt gå någonting i affärer eller någe, ryggen bara värkte. Är det så d ska va nu? hmm.. Jag gillar soffläge bättre än stående just nu alltså:)
Men jag fick iaf med mig lite saker hem, lite för mkt som vanligt:) Men det är roligt..
Köpte bl a denna dammsugare som jag tror kommer bli susen, lätt att ta fram å använda när man har ungen på andra armen :)
Handlade såklart lite på Ikea med till mitt babyrum. Jag har lovat mig själv att inte styra där inne för mkt nu än så länge men det är svårt att hålla sig :) Skulle vilja bädda å fixa å styra å göra fint där inne:) Handlade iaf en lampa å lite förvaringsboxar å krukor osv. En skötväska med som är bra att ta med sig.
Hämtade även en babybox på babyproffsen, gratis prover på saker och där i låg ännu mer prover man kunde beställa gratis, så det är väl bara prova allt man får:)
Köpte ett skötunderlägg till skötbordet där me, ett ordentligt. Så det uppblåsbara från ikea får numera bli ett extra å ha nere kanske.
Lite smått å gott.
Nu är det handboll på tv:n igen, å ska smaka på min cheesecake som jag gjorde igår, första nånsin så hoppas den blev bra. Lite blåbär till det me, MUMS!!

(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Siffror och bild

2011-01-24 / 15:54:47
'

Beräknat förlossningsdatum: 2011-03-17

Barnet blev till omkring: 2010-06-24

Du är i vecka: 33

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 32 veckor 4 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 52

Siffror och mage..  Sprickor börjar synas och den börjar bli tung för ryggen...
Har en bild på zeke när han myser i barnvagnen me:)

(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Stadsbuss

2011-01-24 / 13:16:18
Efter att ha bott 2 1/2 år i denna stad har jag idag, för första gången, åkt stadsbuss.. Det är faktiskt en bra grej och vet inte varför jag ej gjort d tidigare. Gjorde ju d hela tiden i jkpg, men tror man drar sig för å lära sig hur dom går. Men det verkar inte så svårt, så nu kan jag åka buss. Och det va nästan pinsamt, jag va typ nervös innan jag skulle åka hur d skulle funka.. haha, snacka om att inte ha mkt att se fram emot varje dag.
Nu är håret borta, klippte ca 15 cm på längden så det försvann mkt hår. Plus lite till med uppklippningar och lugg. Men det är så skönt med något nytt och fräscht.
Har precis gått i genom alla saker jag fått från håll å kanter till bebis för å se vad som behövs mer. Och jag vet inte ens va visa grejer är eller är till för när jag packar upp, shit, pinsamt.. får fråga:)
Men nu har jag nog lite koll iaf...En sväng till Ikea med sofia imorrn å sen en sväng med mamma på stan på fredag. Sen ska jag nog ha koll....

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Klipp

2011-01-24 / 08:20:25
Uppe tidigt idag, fick sätta klockan, usch det kändes jobbigt. detta ska jag inte göra till någon vana :)
Lite frukost i magen sen drar jag och klipper mej, Heja....

(1) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Vill ha bil

2011-01-23 / 17:25:43
Varit i Nora idag å titta på bilar, men hittar inget som faller oss (Fredrik) i smaken. Vill hemskt gärna ha en kombi innan lillen anländer in i vardagen, inget måste kanske men ack så mkt smidigare...
Just keep looking...
Annars är det lugna gatan här idag. Åkte å hämtade mat med så inte ens d har vi gjort.
det blir handboll idag med som underhållning, annars tittar jag mest på katten som leker med Fredriks hemmagjorda leksak som ser, minst sagt, cp ut. Han har satt fast en krok i taket, hängt ett snöre där i och knutit fast hela klöspelaren uppochner i det. Ser dumt ut och katten är väl lagom road, men han blir tvingad och gör det väl lite för Fredriks skull då :)
Ska till frissan imorrn. Vet inte vad jag ska göra. Vill inte ha bort mitt långa hår som jag nu sparat så länge, men vill ändå ha nått nytt.. Tåls å tänka på...

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

design

2011-01-22 / 18:45:39
Jag blir inte nöjd... Men men. Som sagt, det får ta ett tag, hittar nog snart något ännu bättre. Men här är lite bilder med iaf:) Roligare sen när det blir bebis bilder:)
En bild på min flygande katt me :) haha.. han ser farlig ut den lilla skiten...
Nä nu blir det handboll och bort med datorn....

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Baby

2011-01-22 / 17:54:00
Å så va ännu en bra dag till ända , eller kanske inte än på långa vägar men nu intar jag soffläge med först handboll, sen hoppas jag bli serverad lite mat till en film:)
Har varit hos svärföräldrarna och ätit mat idag och hämtat hem ännu mera babysaker. Nu är spjälsängen här och ihopmonterad, vaggan, vagnen, babysitter och en gåstol fick vi med oss hem. Så nu har vi:) Plus att Fredrik mamma återigen sytt lakan och beställt hem kläder osv så fick massa sånt me - alltid toppen bra. Hon hade beställt hem en amningskudde åt mig me, såg bekvämt ut:) Nu skulle hon bara sy ett överdrag till detta me sen kan jag ta hem den. Jag önskar att jag också tyckte att det va roligt att sy, meeen tyvärr gör jag inte det så jag är glad att jag har en svärmor som tycker detta är roligt :)
Jag tror att vi har det mesta hemma nu. ska ta en dag i veckan och gå i genom allting som finns och skriva upp vad som behövs. Ska ta lite bilder på det kommande barnrummet med nu när grejerna börjar komma till sin rätta. Roligt!

Har även börjat känna av en del negativa grejer av att vara gravid. Sover extremt dåligt nu. Har väl flera anledningar. Men jag springer upp och ner på toan hela natten + att jag inte gjort så mkt de senaste dagarna så är väl inte så trött fast att jag bara sover. Det är jobbigt varje gång man ska vända på sig och magen börjar bli ivägen mer och mer. Det bara blossar upp fler och fler sprickor på magen, ryggen värker, nere i ländryggen har jag ont. och mitt vänstra knä är uppsvullet. Men it´s all worth it :)
Så jobbigt är det inte. Men det dyker upp fler och fler småsaker hela tiden - självklart när man blir större och tyngre.
Kommer en bild på min växande mage här de närmaste dagarna me.
Månad 8 nu - det närmar sig.

(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Fredagsmys

2011-01-22 / 09:52:14
Vilken bra dag jag fick igår. Min älskade kom hem efter jobbet med blommor åt mig och sedan ett kort med en inbjudan till en helg på Loka Brunn. Så nu ska vi åka iväg å mysa å ta hand om varandra. För er som inte vet så är Loka Brunn en spaanläggning med allt man kan önska sig. Gå in å kika:) www.lokabrunn.se
Det blir lunch å spa behandlingar och tre rätters middag på kvällen och sedan tillbringar vi natten på hotellet där. Och höll på å glömma lite av det bästa, hotellfrukost på morgonen;) haha Mysigt.
Blir nog det sista vi kommer iväg på tillsammans för denna gång, sen orkar jag nog inte åka iväg mkt mer...
Nästa gång vi åker iväg blir det på familjesemester som småbarnsföräldrar, gahhh:)
Å gulligaste karl! Han kan han med ibland om han vill:)

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Fredag

2011-01-21 / 11:08:51
Idag är det fredag och jag är ledig.. Eller ja just d, det är jag ju varje dag:)
Sov länge idag med. Snart kanske jag är ikapp med den sömn jag har tappat de senaste 4 åren och orkar börja göra saker igen...
dock har jag redan hunnit gjort en kasslergryta som ska in i frysen och ska snart börja med en potatisgratäng å bjuda karln på när han kommer hem. Vilken lyx han får nu när jag är hemma.
Tur att jag har zeke iaf., Annars hade det varit tomt här hemma. Just nu leker han frenetiskt med ett kvitto ifrån coop. Han har busat med det nu hela kvällen igår och hela morgonen så det ligger små små pappersbitar överallt. Men det är det värt. Han är så söt å kolla på :)
Inga planer för helgen mer än att vi ska ut till Fredriks föräldrar imorrn å käka mat å hämta hem de sista babysakerna. Sen kan jag börja kolla vad som finns och vad som behövs.
Är för övrigt inte nöjd med designen på bloggen men vet inte rikigt hur jag ska ha det. Får ta tag i det nån dag när jag orkar. Detta får funka så länge...

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Men BRA!!!

2011-01-20 / 13:13:30
Skulle precis gå och hänga upp tvätten jag körde igång i morse och upptäckte då att jag lyckats färga en hel maskin med lakan och handdukar ROSA..
BRA JOBBAT CHARLOTTE!!!! grr
Ska ta tag i diskmaskinen, undra vad som hänt där....

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

En helt ny värld

2011-01-20 / 10:23:55
Jahopp... Då sitter man här då.. Ledig. Och inte 1 dag utan mer 300 dagar i sträck. Skönt? Mjo kanske d kommer bli sen... Men det är bara försöka slappna av, sluta tänka jobb och börja tänka bebis:) Om lite mer än 50 dagar så kommer mitt lilla underverk till världen och jag längtar jättemkt.
Meeeeen. Ja, det är tufft att inte jobba. Inte idag kanske, idag känner jag mig bara ledig och att jag har långhelg, Men mån-tors nästa vecka innan jag åker hem till småland kommer nog bli tuffa. Får göra vad jag kan för att boka upp mig och hitta på något så jag inte klättrar på väggarna...
På måndag ska jag klippa mig, på tisdag ska jag till Sofia i Örebro och på torsdag är det dubbla besök hos barnmorskan. Så lite dötid kvar, sen klarar jag mig:)
Avslutade iaf jobbet igår med personalmöte. Underbara fantastiska människor, det är er det är tufft att inte träffa varje dag. Men som sagt. Kaffebryggaren står på här dygnet runt om någon vill ha:)
Jag fick underbara fina presenter av dom. En stoooor mysig nalle som vi får hoppas blir ungens favorit, en galet snygg ljusstake i smide, blomma, ett armband och en fin kopp med texten världens bästa mamma. GULLUNGAR!!
Jag ska flrsöka hålla mig borta nu ett tag iaf, sen kanske jag ränner lite där nere å hälsar på...

Igår kväll bökade det runt i magen som aldrig förr, man kände nästan exakt va lillen gjorde. det var häftigt. Man kände liksom saker som sparkade ut från huden, mer sånt lär det ju bara bli nu.
Sover mkt sämre om nätterna nu me. Det är ett himla spring på toan hela tiden så jag blir galen, det går ju inte bara somna ifrån att man är kissnödig. åå..

Nä nu ska jag ta tag i denna dag och börja förbereda mig för min nya värld, som mamma.. Föräldrakurs i eftermiddag, vi börjar där!

(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Siffror

2011-01-17 / 17:57:08

Beräknat förlossningsdatum: 2011-03-17

Barnet blev till omkring: 2010-06-24

Du är i vecka: 32

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 31 veckor 4 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 59

 

221 dagar av 280


(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Seperationsångest

2011-01-16 / 15:04:50
Hela helgen har jag varit ledig och jag känner mig rastlös och längtar tillbaka till jobbet imorgon så att jag får någonting vettigt att göra.. å jag har varit ledig i TVÅ dagar.. hur ska de gå å vara ledig sen då? Jag tror jag börjar få seperationsångest från Max.. De senaste 2 1/2 året har den restaurangen varit min lilla baby. Jag har tillbringat otaliga timmar där nere och lagt ner en hel del möda och energi. Och hur tungt det än börjar kännas att gå där nere å bara att stå upp så känns det ändå jobbigt att bli ifrån det helt.
Kanske låter dumt men så är det:) Kanske är som vilket jobb som helst när man ska gå hem, men samtidigt så tror jag inte det. Jobbet som rc på max är inte bara ett jobb, det blir mer som en livsstil.
3 pass kvar nu och jag kommer sakna alla underbara människor som jag jobbar med massor! Även om jag träffar er ändå så kommer det inte bli på samma påtagliga sätt.. Mitt jobb må vara slitigt och man må va trött på det ibland, men det ger en så mkt tillbaka att det i slutändan alltid är värt mödan!
Men ja, nu kommer det ju en ny bebis istället.. är nog tiden innan bebis kommer som kommer bli jobbig.. bara gå hemma och trampa. sen när bebis kommer så kommer det bli helt annorlunda tror jag.....

Köper mer och mer saker till den lilla nu. Har varit på Ikea idag och inhandlat lite smått och gott till. Så snart kan jag börja göra iordning rummet där uppe. Känns bara lite tidigt än. När jag kommer hem ifrån viken så kan jag börja med det är tanken.
det pratas mkt barn nu också. det är namn som ska diskuteras fram bl a , men det är roligt.
Nu ser vi bara fram emot att hon/han kommer på riktigt!!
Nu ska jag avsluta min lediga helg med att styra lite hushållssysslor och klippa håret på min man!

(0) kommentarer Kategori: Allmänt / länk

   

Föräldragrupp

2011-01-13 / 21:34:50

Började på föräldragrupp idag så nu blir det några gånger till. Idag berättade dom massa om hur en förlossning går till och hur man vet när man ska åka till sjukan osv. Vet inte om jag tyckte att det va jätteintressant utan kändes som om man visste det mesta av det men ändå,., kul å lyssna. Å antar att det blir mer intressant nästa gång:) blir ju lite amningsinfo å besök på förlossningen å sådär me. de ser jag mer fram emot.
Vi satt helt enkelt där ett gäng med par, alla tjejer med runda fina magar:) lite mysigt, förutom att de flesta av de paren som var med verkade vara riktiga puckon om jag får säga så och det får jag nu:)
Jag kommer bli stammis på vårdcentralen nu. har tider 20/1, 27/1 två gånger, 2/2, 10/2 och 16/2.. puh, blir ett himla springande....

Nu växer magen fort och den börjar verkligen bli rund.
Jag har även upptäckt min första spricka på magen, inte lycklig över det. Men det lär väl komma fler så bara vänja sig. men mitt på magen, usch!
Har även börjat få svullna fötter och framförallt svullna knän. Har inga knäskålar längre.. men men. Ska snart sluta stå så mkt å då får knäna vila:)
Så här rund är den nu iaf. :)
det går inge bra att ladda upp bilder så ni får bara denna.. men d syns nog iaf:)

(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Besök

2011-01-12 / 16:53:48
Idag har jag återigen varit på besök hos barnmorskan. Och allting såg bra ut med bebis.
Nu blir det täta besök hädanefter. Föräldragrupperna börjar imorrn me så nu blir det besök på vårdcentralen ofta.
Ska bli spännande att se vad föräldragrupperna har att erbjuda, om man lär sig något.
Har även fått hit ett skötbord nu. Köpte ett igår, blir kanon. Ska försöka få upp lite bilder på sakerna vi köper och hur rummet kommer i sin ordningen sen när det händer:)
Och idag är det dessutom bara 1 vecka kvar tills jag går hem. 1 vecka, 7 dagar, 5 arbetspass kvar. Sen är det ett personalmöte, sen tar jag av mig hatten och går hem och vilar.
klämmer in ett besök i viken med. Kommer fredagen den 28/1 på förmiddagen, sen åker jag igen den 2/2 på morgonen. Så ni som har planer den helgen där i viken så är jag med på i stort sätt vad som helst :)
Fest kanske??:) skulle va trevligt. Får ju va me nykter, men träffa folk är alltid skoj..
Ni västerviks bruttor har ni någon tid för mig? Kan vi göra något skoj??=) Angelica kanske? Vewe? Rebecka? Va säger ni? vavavava?;) Call me ....

Nu ska jag ta tag i mina hushållssysslor... Sen ska jag väcka karln (!) som somnar såhär mitt på dagen å dra med han till elgiganten så vi kan titta på en kamera.. Vill ha en ny till bebis kommer....

(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk

   

Bebissaker

2011-01-09 / 18:24:32
Efter att ha jobbat i natt så sov jag för tok för lite inatt. Somnade halv fem och gick upp redan vid nio, vaknade då och kunde inte somna om.
men jag är fortfarande inte trött, så peppar peppar att jag orkar mig igenom bingolotto ikväll och sedan kan gå och somna gott. Hoppas på lite vinst med såklart.
Har varit ute hos svärföräldrarna idag me och fikat. Skulle plocka med lite barnsaker hem som står ute hos dom som fredriks syrra haft. Så fick med oss en hel del. Har nu en barnvagn, vagga,  bärsele, bilstol, madrasser, täcken, kuddar, skydd stående uppe i rummet. Fick inte med oss spjälsängen hem, men en sådan finns d me. Är hemskt tacksam över att få ta över allting bara färdigt. Annars skulle det bli en himla massa letade och forskande vad man ska köpa. Men nu har vi det mesta iaf. saknar ett skötbord, så d rekar jag lite på nätet nu.
Fredriks mamma hade även varit så gullig och suttit och sytt påslakan och lakan å grejer i fina tyger. Inte varje människa som syr sånt själv nuförtiden iaf. Antar att min unge kommer va en av få som har handsydda lakan i sängen ;) haha.. det var fina grejer iaf. Fick med lite kläder också. Kläder som Fredrik haft när han va liten.
Och utan att överdriva så kan jag säga att det syns tydligt att vi är födda på olika årtionden när man ser vilka kläder jag hade och vilka han hade. Hans gamla sparkdräkter såg riktigt 70-tal ut och alla kläder var bruna eller gröna, gullig, riktigt retro kläder numera.
Uppskattar så himla mkt allting man får från mina föräldrar, fredrik föräldrar, mormor, ja alla. Jag behöver allt jag kan få och är tacksam för all hjälp jag får. och jag älskar barnkläder, dom är så små, så söta.. åå.. Blir nog inga problem att lägga lite pengar på det sen.
Nä nu blir det varma mackor och sedan hoppas vi på en bilvinst i bingolotto!

(0) kommentarer Kategori: Bebis / länk