En bra natt...

..har det varit!
Han vakna första gången halv fem och sedan strax efter 8 och då gick vi upp, käkade frukost och la oss sedan i soffan och sov en timme till bägge två, så nu är vi pigga:)
Vädret såg så dåligt ut imorse så jag ställde in mig på å va inne idag, så startade tvätt, disk och började plocka så gott det går med en vaken kille. Men nu börjar det spricka upp och pressen att gå ut börjar krypa sig på..
Lillen ligger här inne i vagnen nu iaf å somnar väl snart, så jag kanske ska va snäll emot min kropp å ta d helt lugnt idag. Ska handla idag, det är all planering jag har!

Sen har jag uppsamlingskuporna på mig idag å ska se om jag kan fånga upp någon mjölk å testa å ge han bröstmjölk i flaska ikväll för å se om det är smaken eller om det är flaska han helt enkelt inte gillar. Så vi hoppas att det läcker mkt idag:)
.
För övrigt så går det absolut inge bra med mina kryddor. En har möglat så jag klippte ner den till botten å ska se om det kommer upp nytt. Tror den stod för mörkt då den stod längst in så har flyttat fram alla nu. Sen ser det om som nått skit som sitter på utsidan av krukorna med som jag inte vet vad det är.
Va fasen, jag har inte alls gröna fingrar, men jag försöker iaf!:)

KOMMENTARER


Namn :
Kom ihåg

Kontakt/hemlis : (bara jag som ser)


URL/bloggadress :


Vad har du på hjärtat? :