Barnmorskan

Tillbaka ifrån barnmorskan nu.
Proverna såg för första gången inte klockrena ut så ska tillbaka till bm redan på tisdag för att ta lite prover igen och hoppas att det ser bättre ut då. Det var ingen fara eller större fel men det är bra att ha koll på allt.
det var urinprov som inte såg 100 ut utan det fanns protein i urinet, vilket det inte ska. En gång är ingen fara men är det fortfarande det på tisdag så ja, läs själva:

"Små mängder protein i urinen är inte ovanligt och kan helt enkelt betyda att njurarna arbetar hårdare än vanligt. Kroppen kan också kämpa mot en mindre infektion och barnmorskan kan behöva skicka ett urinprov till analys för urinvägsinfektion. Om man har en urinvägsinfektion, kan den behöva behandlas med antibiotika."


"Om det fortfarande finns protein i urinen vid nästa tillfälle, eller om det finns mer protein, kallas det ökande proteinuri, vilket kan vara en indikation att du håller på att utveckla havandeskapsförgiftning, vilket kan få allvarliga konsekvenser för både dig och bebisen. Det är viktigt att det upptäcks i tid."


Vi hoppas alltså på att det bara fanns nu och snabbt försvinner :)
Annars såg d bra ut, bebisen är fördigfixerad med huvudet nere i bäckenet, magen växer som den ska och hjärtat slog sina slag rätt :)

KOMMENTARER


Tack så mycket! Jag hade en underbar dag :)

Hoppas du får en härlig fredag och jag håller tummarna för att du slipper H-förgifning!



Kramar!

2011-02-25 // 09:36:27
Namn :
Kom ihåg

Kontakt/hemlis : (bara jag som ser)


URL/bloggadress :


Vad har du på hjärtat? :